Wednesday, February 2, 2022

Uppsatsen om den heta zonen

Uppsatsen om den heta zonen



Många av utbrotten inträffade som ett resultat av att smittade personer reste till andra områden och smittade människor där. I slutet av s gick forskare till Kitum-grottan för att undersöka om det ursprungliga djuret som hade detta virus, men Preston själv beskriver förekomsten annorlunda, den heta zonens uppsats. Anställ författare. Gratis uppsatsprov om det givna ämnet "American Psycho". Bokrecension The Hot Zone. Aporna som hålls under observation för ebolavirustestning i forskningsanläggningen i Reston börjar bli sjuka efter en viss tid. I första halvan av boken berättar författaren om de tidigare utbrotten den heta zonens uppsats Ebola-liknande virus på den afrikanska kontinenten och talar om den efterföljande katastrofen.





Topp 10 liknande ämnen



The Hot Zone är en faktaberättelse av Richard Preston om utbrottet av ebolaviruset i ett aphus beläget i stadsdelen Reston, Virginia. I bokens första hälft berättar författaren om de tidigare utbrotten av ebolaliknande virus på den afrikanska kontinenten och berättar om den efterföljande katastrofen. Han hänvisar till den smärtsamma bortgången av en fransk utlänning, Charles Monet och flera andra som drabbats av sjukdomen. Major Nancy Jaax, en U. Armépersonal tillkallades den heta zonens uppsats efter att Reston-utbrottet inträffar. Nancy Jaax, en hemmafru och en mamma, försöker hålla balansen mellan sitt jobb och familjeliv även om det förstnämnda alltid prioriteras.


Hennes man och kollega, Jerry Jaax, blir orolig för sin sårbara exponering för sådana farliga ämnen på Fort Detrick. Aporna som hålls under observation för ebolavirustestning i forskningsanläggningen i Reston börjar bli sjuka efter en viss tid. Beställ anpassad uppsats The Hot Zone med gratis plagiatrapport. Genom att undersöka sina vävnadsprover drog Nancy och hennes kollegor slutsatsen att sjukdomen orsakades av viruset. Hundratals apor i aphuset dödas av militären och Centers for Disease Control för att förhindra att viruset kommer in i de mänskliga invånarna i området. Strikta försiktighetsåtgärder vidtas under hela proceduren. Slutligen saneras hela byggnaden och de anställda går tillbaka till sina normala liv.


För att upptäcka ursprunget till dessa virus, en U. S vetenskaplig expedition besöker en plats i Kenya där några av de smittade personerna enligt uppgift besökte området. Tyvärr misslyckades uppdraget men expeditionens ledande läkare kunde lägga undan utrustningen som användes under uppdraget. Saneringsprojektet i Reston var en framgång. Författaren avslutar kontot med att rapportera sitt besök på den misstänkta platsen som hyste ebolabärarna. Referenser Preston, den heta zonens uppsats, Richard. The Hot Zone: A Terrifying True Story. Denna uppsats skrevs av a den heta zonens uppsats studerande. Du kan använda det som exempel när du skriver din egen uppsats den heta zonens uppsats använd den som källa, men du måste citera den.


Utforska hur människokroppen fungerar som en enhet i harmoni för att leva. Den heta zonen. Gratis uppsatser - PhDessay. com, den heta zonens uppsats, 8 juli, tillgänglig 7 januari, comJul Special Economic Zone i Tamilnadu, Indien Av Dr. Srinivasan och Mr. Det övergripande. Hela månaden har mina vänner ständigt bett mig att åka skridskor med dem. Jag hade nekat dem flera gånger, eftersom jag kände mig väldigt orolig att gå på en. Det är fortfarande i medvetandet hos folket att Storbritannien ska gå med i euroområdet den heta zonens uppsats inte och vad skulle hända om det inte går med eller går med. Denna studie är att undersöka effekterna av olika typer av desinfektionsmedel genom diskdiffusionsmetod med vanliga medel som Betadine, Clorox, Crest, Kiss My Face, Listerine och Lysol.


Innan jag den heta zonens uppsats diskutera på lämpligt sätt yttrandet från USA:s högsta domstolsdomare; Jag känner att jag först måste förklara bakgrunden till det som hände och frågan. Du måste fylla i BÅDA delarna av detta avsnitt. Format: - Varje del ska skrivas under de separata rubrikerna. I grund och botten förklarar min forskning sätt. Tennessee Williams kamp mot homosexualitet genom brick Tennessee Williams skrev en mängd olika pjäser under sitt liv. Även om alla hans karaktärer har skillnader från pjäs till pjäs. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. PhD Essä Hälsosjukdom Ebola The Hot Zone.


Beställ originaluppsatsprov speciellt för dina uppdragsbehov, den heta zonens uppsats. få anpassad uppsats. Särskild ekonomisk zon i Tamilnadu. Uppsatstyp Forskning, den heta zonens uppsats. Ut ur min komfortzon. Euroområdets fördelar och nackdelar. Bestäm desinfektionsmedel och antiseptisk effektivitet med hjälp av zoninhiberingsmetoden. Vapenfri skolzon. Vissa gillar det varmt. Tennessee Williams kamp mot homosexualitet genom tegel i katt på ett hett plåttak. Liknande ämnen Psykisk utvecklingsstörning Demens TV Hjärtsjukdom Döva Kultur Spel Reumatoid artrit Sömnlöshet Bulimi Media Tidningar Gastrit Schizofreni Malaria Fobi Hiv Astma Hobby Böldpest Stroke.


Spara tid och låt våra verifierade experter hjälpa dig. Anställ författare.





skriva en krok för en uppsats



Hela månaden har mina vänner ständigt bett mig att åka skridskor med dem. Jag hade nekat dem flera gånger, eftersom jag kände mig väldigt orolig att gå på en. Det är fortfarande i tankarna på folket att Storbritannien ska gå med i euroområdet eller inte och vad som skulle hända om det inte går med eller går med. Denna studie är att undersöka effekterna av olika typer av desinfektionsmedel genom diskdiffusionsmetod med vanliga medel som Betadine, Clorox, Crest, Kiss My Face, Listerine och Lysol.. Innan jag på lämpligt sätt kan diskutera den åsikt som givits av USA:s högsta domstolsdomare; Jag känner att jag först måste förklara bakgrunden till det som hände och frågan.


Du måste fylla i BÅDA delarna av detta avsnitt. Format: - Varje del ska skrivas under de separata rubrikerna. I grund och botten förklarar min forskning sätt. Tennessee Williams kamp mot homosexualitet genom brick Tennessee Williams skrev en mängd olika pjäser under sitt liv. Även om alla hans karaktärer har skillnader från pjäs till pjäs,. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. PhD Essä Hälsosjukdom Ebola The Hot Zone. Beställ originaluppsatsprov speciellt för dina uppdragsbehov. få anpassad uppsats. Särskild ekonomisk zon i Tamilnadu. Uppsatstyp Forskning.


Ut ur min komfortzon. Euroområdets fördelar och nackdelar. The Hot Zone av Richard Preston är en fascinerande bok som går igenom olika farliga virala biologiska utbrott som främst inträffar mellan s och s. The Hot Zone är inte ett fiktivt verk, det är snarare dokumentation av en serie farliga virusutbrott Bokrecension The Hot Zone. Hot Zone-inställningen: Inställningen g sker på två stora platser. Reston Maryland som är en förort till Washington DC. och det andra stora området är i Kenya Afrika. Huvudkaraktärer: Eftersom den här historien är en The Hot Zone. Tyst och oupptäckt som en ninja, ett virus kan snabbt attackera.


rädslan var att den skulle kunna sprida sig till de närliggande människorna eller till och med påverka omgivningen. Boken har sammanfattats i fyra avsnitt, nämligen skuggan av Mount Elgon, Smashdown, aphuset och kitumgrottan. författaren har gett bakgrunden till sjukdomen genom att ge olika exempel och specifikt citera dem i Afrika i slutet av s och s. händelserna är sakliga och mycket mer skrämmande eftersom Preston inte anger farorna med ebola men han hävdar att den verkliga faran ligger i uppkomsten av andra virus, till exempel HIV AIDS vars effekt på individen eller personerna inte kan mätas.


Denna uppsats försöker beskriva boken baserad på den sanna historien om utvecklingen av virus. Den första delen av boken innehåller berättelsen om en man som Richard har gett pseudonymen Monet Charles; han börjar uppvisa symtom på Marburgs sjukdom MARV efter att ha besökt Kitum Cave några dagar på Mount Elgon. Effekterna av sjukdomen beskrivs i lysande detalj från de tidiga stadierna då Monet börjar klaga på ryggvärk, kräkningar och röda ögon. Därifrån tar sjukdomen en hotfull form som beskrivs av Richard som flytande bindväv, vilket leder till blödningar från varje öppning och en allmän förändring av såväl inre vävnader som organ.


Två veckor senare förs Charles till Nairobi till ett sjukhus där han avlider. Detta är efter att han hamnat i koma och blödde ut. Shem Musoke blir också infekterad med samma virus när han försöker ge medicin till Charles. Han överlever dock men prover av hans blod används senare för att testa sjukdomen. Det andra och tredje segmentet av boken visar inblandningen i utrotningen av mer än hundratals apor i Virginia, i det sena. Beläget mindre än 15 kilometer från Washington D. C, ett aphus i Virginia fick en last på cirka apor som är vilda; inom de fyra veckorna sedan de fördes in hade 29 av aporna omkommit, Dan Dalgard, veterinären för huset, undersökte de döda aporna och skickade prover till en virolog, Jahrling vid USAMRIID.


Lyckligtvis upptäcks det att aporna är kontaminerade med viruset från Ebola Zaire och lösningen görs för att sätta alla aporna i samma rum tillsammans med de infekterade aporna. Detta går inte smidigt eftersom det finns flera fall av nästan kontaminering.

No comments:

Post a Comment