Wednesday, February 16, 2022

Översvämningsuppsats

Översvämningsuppsats



Skriv en ansökan till rektorn med några förslag på förbättringar av skolan. En annan av de dödligaste översvämningarna i Indien är den som skakade Bihar under året i Kosifloden. Kustområden i Kerala, Karnataka, Maharashtra, Andhra Översvämningsuppsats, Tamil Nadu och Orissa bevittnar sådana översvämningar varje år. Fler relaterade tidningar, översvämningsuppsats. Dessa stormar är en orsak till kraftigt skyfall i länderna i deras väg.





Läsarinteraktioner



Översvämning är en översvämning av enorma mängder vatten som täcker stora områden och orsakar förstörelse på de drabbade platserna. Många regioner över hela världen möter problemet med översvämningar varje år. Översvämning uppstår på grund av överdrivet skyfall och brist på ordentligt dräneringssystem, översvämningsuppsats. Svårighetsgraden av översvämningen kan variera från region till region och förstörelsen som orsakas på grund av densamma varierar därefter. Här är uppsatser om översvämning av varierande längd för att hjälpa dig med ämnet när du behöver det. Du kan välja vilken översvämningsuppsats som helst efter ditt behov:. Översvämningar orsakas i områden där det är mycket skyfall och dåligt avloppssystem, översvämningsuppsats.


Översvämning orsakas också av andra orsaker, inklusive översvämning av vatten från floder och hav, översvämning av vatten på slätterna på grund av dammbrott, överdrivet flöde av vatten på grund av plötslig smältning av glaciärer. I kustområden orsakar orkaner och tsunamier översvämningar. Översvämningar kan orsaka stor förstörelse precis som andra naturkatastrofer. Flera städer runt om i världen har drabbats av svåra översvämningar som har kostat människors och djurs liv, resulterat i förlust av egendom och andra värdefulla tillgångar och förstörelse av jord och växter, översvämningsuppsats. Bönder påverkas kraftigt av översvämningar eftersom deras skördar blir förstörda på grund av detta väder, översvämningsuppsats. Vatten som samlats i dagar på en viss plats leder också till utbrott av olika sjukdomar.


När tillståndet är allvarligt är skolor och kontor stängda och det stör på så sätt människors normala liv. Platser som står inför svåra översvämningar tar månader att återuppstå. Det ironiska är att det finns vissa regioner som drabbas av översvämningar ofta och även om regeringen är medveten om problemet, vidtas inte lämpliga åtgärder för att övervinna det. Regeringen måste bygga bra dräneringssystem och vattenlagringssystem för att kontrollera detta problem. Översvämning orsakad på grund av vattenavverkning som mestadels är ett resultat av kraftiga regn är kända för att ha ödesdigra konsekvenser. Det resulterar i förlust av människoliv, ökning av sjukdomar, prisstegring, ekonomisk förlust och översvämningsuppsats av miljön bland andra frågor.


Effekten av översvämningarna beror på deras typ och svårighetsgrad. Vissa översvämningar kan avta på några dagar medan andra tar veckor att avta och har stor inverkan på livet för människorna som bor i området. Här är en titt på de olika typerna av översvämningar:. Denna typ av översvämning översvämningsuppsats orsakas när vattendrag som floder svämmar över och översvämningsuppsats de närliggande områdena. Denna översvämning utvecklas långsamt och kan pågå från några dagar till veckor. Dessa sprider sig över flera kilometer och påverkar mestadels de lågt belägna områdena. Vatten som samlats på grund av översvämning i sådana områden kan orsaka skada på egendom och kan översvämningsuppsats vara orsak till olika sjukdomar. Dessa tar översvämningsuppsats något längre att bygga och kan hålla i en dag eller två. Dessa är också kända för att vara extremt destruktiva.


Människor är dock mestadels varnade för dessa och har en chans att fly innan situationen förvärras. Turister som planerar semester till sådana platser kan skjuta upp eller avbryta planen när det fortfarande finns tid och undvika traumat som orsakas av denna situation. Översvämningar inträffar oftast inom en mycket kort tid översvämningsuppsats tid som några timmar eller till och med minuter. Dessa orsakas mestadels på grund av kraftiga regn, snösmältning eller dammbrott, översvämningsuppsats. Dessa är kända för att vara de mest dödliga översvämningsuppsats allt och kan resultera i massförstörelse eftersom dessa nästan är plötsliga och människor inte får tid att vara försiktiga.


Översvämningar stör det dagliga livet i de drabbade regionerna. De orsakar olika problem för människor som bor i sådana områden. Regioner som drabbats av svåra översvämningar tar månader och ibland till och med år att återuppbygga, översvämningsuppsats. Översvämning är en naturkatastrof som orsakas på grund av ansamling av för mycket vatten i en region. Detta är ofta ett resultat av kraftiga regn. Många regioner möter också översvämningsuppsats på grund av översvämning av flod- eller havsvatten, översvämningsuppsats, brytning av dammar och smältning av snö. I kustområdena är orkaner och tsunamier kända för att orsaka detta tillstånd. Flera regioner över hela världen är utsatta för frekventa översvämningar. Städerna runt om i världen som står inför svåra och frekventa översvämningar inkluderar Mumbai och Kolkata i Indien, Guangzhou, översvämningsuppsats, Shenzen och Tianjin i Kina, Guayaquil i Ecuador, New York, NY-Newark, NJ, Ho Chi Minh City, Vietnam, Miami och New Orleans.


Det är känt att översvämningar har orsakat massförstörelse i dessa områden tidigare. Från att skada miljön till att störa människolivet - översvämningar har flera negativa återverkningar som är svåra att hantera. Det är därför viktigt att vidta åtgärder för att kontrollera detsamma. Här är några sätt att kontrollera detta problem:. Det är tidens behov att sätta upp bättre översvämningsvarningssystem så att människor varnas om det kommande problemet i rätt tid och de har tillräckligt med tid att skydda sig själva och sina tillhörigheter.


Byggnader i det översvämningsutsatta området översvämningsuppsats byggas ovanför översvämningsnivån översvämningsuppsats för att undvika skador på såväl egendomen som de människor som bor där. Regeringen måste investera i att bygga vattenlagringssystem för att lagra och återanvända översvämningsuppsats regnvatten. På så sätt kan det överflödiga vattnet användas istället för att låta det svämma över på slätten och orsaka översvämning. En av huvudorsakerna till översvämningsuppsats är det dåliga dräneringssystemet. Det är viktigt att bygga bra dräneringssystem för att undvika vattenloggning som leder till översvämning.


Översvämningsbarriärer bör installeras i de områden som översvämningsuppsats benägen för översvämning. Dessa kan tas bort när vattnet sjunker, översvämningsuppsats. Även om förekomsten av nederbörd, smältning av snöberg, översvämningar av vattendrag och orkaner kan vara svåra att kontrollera, men dessa kan förutsägas i de flesta fall och regeringen kan vidta åtgärder för att säkerställa att vattenavverkning, som i sin tur leder till översvämningar, inte sker till följd av dessa förhållanden. Detta kan göras genom att anställa få översvämningsuppsats metoderna som delas ovan, översvämningsuppsats.


Översvämningar orsakas av ett antal orsaker, inklusive kraftiga regn, översvämningar översvämningsuppsats vatten från vattendrag som floder och hav, smältning av glaciärer, orkaner och starka vindar längs kusterna. När det saknas bra dräneringssystem för att suga upp det överflödiga vattnet resulterar det i vattenloggning som orsakar översvämning. Översvämningar stör den drabbade regionens normala funktion. Allvarliga översvämningar kan resultera i massförstörelse. Så här påverkar översvämningar livet på jorden:, översvämningsuppsats. Många människor och djur mister livet på grund av kraftiga översvämningar.


Många andra blir skadade och smittas av olika sjukdomar. Vatten som samlats på platser i dagar resulterar i avel översvämningsuppsats myggor och andra insekter som är orsaken till olika sjukdomar som malaria och dengue. Fall av dysenteri, lungpest och militärfeber ökar också under denna tid. Försörjningen av el och vatten störs under denna tid och ökar därmed problemen för allmänheten. Det finns också risk att fånga ström på platser där elförsörjningen fortfarande är intakt. Många människor förlorar sina hus och andra tillgångar som bilar som det tar år att tjäna in. Det är också en kostsam affär för regeringen eftersom den måste sätta in ett antal poliser, brandmän och andra tjänstemän för att genomföra räddningsaktionen.


Vid svåra översvämningar tar det år att återuppbygga de drabbade regionerna. De översvämningsuppsats av varor i de översvämningsdrabbade områdena minskar eftersom vägtransporterna inte kan nå dit. Dessutom blir varor som lagras i dessa områden också bortskämda på grund av översvämningar. Det råder brist på utbud och efterfrågan är hög och det resulterar därmed i ökade priser på varorna. När regnet är för kraftigt, översvämningsuppsats, marken kan inte absorbera hela översvämningsuppsats och det resulterar ofta i jorderosion som i sin tur får fruktansvärda konsekvenser, översvämningsuppsats. Förutom erosion av jord, översvämningsuppsats, kvaliteten på jorden är översvämningsuppsats påverkas, ofta försämrad. Översvämningar är inte bara ett hot mot människor och djur utan förstör också floran.


Kraftiga regn åtföljs ofta av åska, blixtar och hårda vindar. Dessa stormar är en orsak till att träd rycks upp med rötterna. Dessutom är grödorna skadade och flera andra växter eroderas under översvämningar. Ett antal regioner i Indien står inför problemet med översvämningar år efter år. De största områdena som drabbats av denna naturkatastrof i landet är de flesta av de Gangetiska slätterna inklusive norra Bihar, Uttar Pradesh och Västbengalen, Mumbai, Maharashtra, delar av Punjab och Haryana, kustnära Andhra Pradesh och Orissa, översvämningsuppsats, Brahmaputradalen och södra Gujarat. Översvämningar är kända för att ha orsakat allvarliga skador på dessa platser tidigare och är fortfarande ett hot här.


Översvämningar är en av de naturkatastrofer som man vet har orsakat stora översvämningsuppsats i olika regioner. Det är dags att översvämningsuppsats Indien måste ta detta översvämningsuppsats på allvar och komma med kraftfulla åtgärder för att kontrollera detta problem. Översvämningar inträffar när översvämningsuppsats nederbörd i en viss region resulterar i översvämning av vatten på marken som mestadels är torr. Det kan också uppstå på grund av översvämningen översvämningsuppsats vatten från vattenkroppar som flod, hav översvämningsuppsats sjö. Det är känt att översvämningar orsakar massförstörelse, översvämningsuppsats. I vissa regioner är förstörelsen så allvarlig att det tar år att reparera förlusten. En översvämningsliknande situation uppstår varje gång regnet är mer än vad dräneringssystemet kan absorbera.


Ibland kan kraftiga regn som inträffar under en kort tidsperiod orsaka översvämningar medan vid andra tillfällen lätt nederbörd som pågår i flera dagar kan resultera i en översvämningsliknande situation. De snötäckta bergen under vintersäsongen börjar smälta när temperaturen stiger. Den plötsliga avsmältningen av isen gör vanligtvis att temperaturen stiger och det resulterar i enorma rörelser översvämningsuppsats vatten till slätterna, översvämningsuppsats. De områden som inte har ett ordentligt dräneringssystem för att bli av med det överdrivna vattnet möter översvämning, översvämningsuppsats. Detta kallas ofta för snösmältningsflod. Dammar skapas för att hålla vatten som rinner ner från ett högland, översvämningsuppsats. Kraften i vattnet används för att vända propellrar för att generera el. Ibland går dammarna sönder eftersom de inte kan hålla stora mängder vatten vilket resulterar i översvämningar i de närliggande områdena.


Ibland släpps överflödigt vatten ut medvetet från dammen översvämningsuppsats för att förhindra att den går sönder. Detta kan också leda till översvämning, översvämningsuppsats.





observationsuppsatser



Det ironiska är att det finns vissa regioner som drabbas av översvämningar ofta och även om regeringen är medveten om problemet, vidtas inte lämpliga åtgärder för att övervinna det. Regeringen måste bygga bra dräneringssystem och vattenlagringssystem för att kontrollera detta problem. Översvämning orsakad på grund av vattenavverkning som mestadels är ett resultat av kraftiga regn är kända för att ha ödesdigra konsekvenser. Det resulterar i förlust av människoliv, ökning av sjukdomar, prisstegring, ekonomisk förlust och miljöförstöring bland andra frågor. Effekten av översvämningarna beror på deras typ och svårighetsgrad. Vissa översvämningar kan avta på några dagar medan andra tar veckor att avta och har stor inverkan på livet för människorna som bor i området. Här är en titt på de olika typerna av översvämningar:. Denna typ av översvämning orsakas när vattendrag som floder svämmar över och påverkar närliggande områden.


Denna översvämning utvecklas långsamt och kan pågå från några dagar till veckor. Dessa sprider sig över flera kilometer och påverkar mestadels de lågt belägna områdena. Vatten som samlats på grund av översvämning i sådana områden kan orsaka skador på egendom och kan också vara en orsak till olika sjukdomar. Dessa tar lite längre tid att bygga och kan hålla i en dag eller två. Dessa är också kända för att vara extremt destruktiva. Människor är dock mestadels varnade för dessa och har en chans att fly innan situationen förvärras. Turister som planerar semester till sådana platser kan skjuta upp eller avbryta planen när det fortfarande finns tid och undvika traumat som orsakas av denna situation. Översvämningar inträffar oftast inom en mycket kort tidsperiod, till exempel några timmar eller till och med minuter.


Dessa orsakas mestadels på grund av kraftiga regn, snösmältning eller dammbrott. Dessa är kända för att vara de mest dödliga av alla och kan resultera i massförstörelse eftersom de nästan är plötsliga och människor inte får tid att vara försiktiga. Översvämningar stör det dagliga livet i de drabbade regionerna. De orsakar olika problem för människor som bor i sådana områden. Regioner som drabbats av svåra översvämningar tar månader och ibland till och med år att återuppbygga. Översvämning är en naturkatastrof som orsakas på grund av ansamling av för mycket vatten i en region. Detta är ofta ett resultat av kraftiga regn. Många regioner drabbas också av översvämningar på grund av översvämning av flod- eller havsvatten, brytning av dammar och smältning av snö.


I kustområdena är orkaner och tsunamier kända för att orsaka detta tillstånd. Flera regioner över hela världen är utsatta för frekventa översvämningar. Städerna runt om i världen som står inför svåra och frekventa översvämningar inkluderar Mumbai och Kolkata i Indien, Guangzhou, Shenzen och Tianjin i Kina, Guayaquil i Ecuador, New York, NY-Newark, NJ, Ho Chi Minh City, Vietnam, Miami och New Orleans. Det är känt att översvämningar har orsakat massförstörelse i dessa områden tidigare. Från att skada miljön till att störa människolivet - översvämningar har flera negativa återverkningar som är svåra att hantera.


Det är därför viktigt att vidta åtgärder för att kontrollera detsamma. Här är några sätt att kontrollera detta problem:. Det är tidens behov att sätta upp bättre översvämningsvarningssystem så att människor varnas om det kommande problemet i rätt tid och de har tillräckligt med tid att skydda sig själva och sina tillhörigheter. Byggnader i det översvämningsutsatta området måste byggas ovanför översvämningsnivån för att undvika skador på fastigheten och de människor som bor där. Regeringen måste investera i att bygga vattenlagringssystem för att lagra och återanvända regnvattnet.


På så sätt kan det överflödiga vattnet användas istället för att låta det svämma över på slätten och orsaka översvämning. En av huvudorsakerna till översvämningar är det dåliga avloppssystemet. Det är viktigt att bygga bra dräneringssystem för att undvika vattenloggning som leder till översvämning. Översvämningsbarriärer bör installeras i de områden som är utsatta för översvämning. Dessa kan tas bort när vattnet sjunker. Även om förekomsten av nederbörd, smältning av snöberg, översvämningar av vattendrag och orkaner kan vara svåra att kontrollera, men dessa kan förutsägas i de flesta fall och regeringen kan vidta åtgärder för att säkerställa att vattenavverkning, som i sin tur leder till översvämningar, inte sker till följd av dessa förhållanden.


Detta kan göras genom att använda några av metoderna som delas ovan. Översvämningar orsakas av ett antal orsaker, inklusive kraftiga regn, översvämningar av vatten från vattendrag som floder och hav, smältning av glaciärer, orkaner och starka vindar längs kusterna. Människor blir hemlösa och hittar en ny plats för sin överlevnad. För människor blir det väldigt hektiskt att starta om sitt schema. På grund av det påverkas transporterna. Det tar år att återuppbygga den nya infrastrukturen som skadats på grund av översvämning. När översvämningar inträffar lider också miljön mycket. De flesta kemikalier som skadats på grund av översvämning förorenas i vattnet och förorenar vattnet.


Kemikalier förorenar också i kroppar och påverkar vår kropp. Översvämningar orsakar också massiva läckage i kärnkraftverk och på grund av det orsakar hög strålning och radioaktiva föroreningar. Översvämning gör att människor dödar djur och växter. Det påverkar människor mycket ekonomiskt, mentalt och fysiskt. Många människor och djur drabbas av översvämning. Många av människorna skadas och många människor blir hemlösa. Avbrott i vatten och el gör att människor lider och kämpar mycket. Översvämningar för med sig massor av sjukdomar och infektioner inklusive lunginflammation, feber och dysenteri. Det vattnar ormar och insekter orsakar mycket förödelse. Ibland kommer översvämning helt plötsligt.


Och de människor som inte är förberedda på översvämning lider mycket ibland spolas deras tillhörigheter bort och ibland blir människor hemlösa. Översvämningar förstör grödor på fältet och orsakar även epidemier. Många människor förlorar sina resurser och verktyg. Ofta sköljs hela familjer bort i översvämningar. Ovidius, Metamorfoserna. Allen Mandelbaum. Behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig? certifierade skribenter online. Översvämningstolkningen i världslitteraturen. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Den här uppsatsen om The Flood Interpretation in the World Literature skrevs och skickades in av din studiekamrat. Du är fri att använda den för forskning och referensändamål för att skriva din egen uppsats; du måste dock citera det i enlighet med detta.


Begäran om borttagning. Om du är upphovsrättsinnehavaren till denna tidning och inte längre vill ha ditt arbete publicerat på IvyPanda. Ung världslitteratur: Homer, Vergilius och Dante. FÅ SKRIVHJÄLP. Citera denna tidning. Välj en referensstil:. Kopiera till Urklipp Kopierat! APA-6 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D Harvard. Referens till IvyPanda. Arbete som citeras "The Flood Interpretation in the World Literature.

No comments:

Post a Comment