Wednesday, February 16, 2022

John Proctor tragisk hjälteuppsats

John Proctor tragisk hjälteuppsats



Få hjälp med att skriva. dock, John Proctor tragisk hjälteuppsats attityden tyder fortfarande på att han känner sig överlägsen lagen. Hans överlägsenhet kan vara en produkt av hans hybris, som får honom att ha sin affär med Abigail. Även om John Proctor var en bra man hade han sina brister. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver A Tragic Hero: John Proctor.





Våra skribenter kan hjälpa dig med alla typer av uppsatser. För vilket ämne som helst



Hem — Uppsatsprov — Historia — John Proctor — En tragisk hjälte: John Proctor. Vilket ämne som helst. Vilken typ av uppsats som helst. Aristoteles baserade i första hand sin tragiska hjältemodell på Oidipus, en kung från den grekiska mytologin. Han beskrev den tragiska hjälten som en ädel person John Proctor tragisk hjälteuppsats som omfattar ett fatalt fel, eller hamartia, som resulterar i hans undergång och beskriver hans tragiska natur. Karaktären anses vara en hjälte när de reser sig från sitt fall och upplever en upplysning och John Proctor tragisk hjälteuppsats kallas anagnoris. I degeln anses huvudpersonen, John Proctor, vara en tragisk hjälte.


Proctor är en mycket sekulär man i puritanska Salem, men är fortfarande högt respekterad bland folket. Hans besatthet av att behålla sitt välrenommerade namn är en av manifestationerna av hans ödesdigra brist, hans hybris. Berättelsen börjar med en grupp unga flickor när de flyr till skogen för att utföra en hednisk ritual som är olaglig av deras strikta, puritanska och icke-sekulära samhälle. För att undvika skuld hävdade de att de hade sett djävulen och att andra medlemmar av samhället tjänar honom genom aktiv häxkonst. Staden är rädd för deras påståenden och inte förrän flera svarande häxor valde att hängas istället för att erkänna tog hysterin slut. För det första säkerställde detta en positiv framtid utan brist på godhet för hans barn, familj och ättlingar.


För det andra, i fortsättning på det första skälet, om John hade erkänt falskt, skulle framtiden för honom själv och hans familj drastiskt ha förändrats negativt. Slutligen bör man resa till flera längder och åtgärder för att försvara sin stolthet och ära som John gjorde. Flera hade ifrågasatt honom för detta och hans frånvaro i kyrkan om och om igen, och trodde att han misslyckades med att ta hand om Gud lika kraftfullt som han framställde sig själv. John Proctor visste att det hade funnits uppgifter att slutföra för att hålla sin familj vid liv och må bra, och visste att han kunde be till Gud och visa sin kärlek till Gud utan att offra detta välbefinnande. En del av hans resonemang att inte gå i kyrkan var för att han trodde att Parris inte önskade något annat än en vacker kyrka och inte talade om Gud som en predikant borde. I slutet kan Proctor ses som en respektabel man eller en hjälte.


Han gör det för att undvika att slösa bort livet för de anklagade men i synnerhet hans fru. Han satte sitt namn och liv på spel för att rädda Elizabeth och även de andra. Dessutom kände John Proctor fast besluten att rädda sin John Proctor tragisk hjälteuppsats som han berättar om den gången Abigail erkände för honom att det inte hade något med häxkonst att göra. Visar för pastorn att det har funnits lögnare bland honom. Proctor riskerar allt och berättar om sin synd, äktenskapsbrott, som till slut gjorde honom till hjälten, John Proctor tragisk hjälteuppsats. Han satte sitt liv på spel för att bevisa att den anklagade och hans fru var oskyldiga och goda människor. Han gjorde allt han kunde för att rädda dessa människor, John Proctor tragisk hjälteuppsats. Katalysatorn för hans undergång, Proctor hävdar att han är ångerfull över sin affär med sin före detta husbetjänt Abigail Williams.


Men hans inställning tyder fortfarande på att han känner sig överordnad lagen. Men jag vissnade och, som en kristen, bekände jag. För Proctor kan bekännelse vara ett tecken på svaghet och underlägsenhet, vilket är en anledning till hans vägran att anpassa sig till tron, förutom ritualerna för konsensus senare i pjäsen. Proctor är medveten om, baserat på hans privata samtal med Abigail att häxanklagelserna är bedrägeri och att vittnesmål mot henne kan rädda hans make och andra stadsbor från offentliga hängningar. Men han vet dessutom att detta kan innebära ett offentligt erkännande av affären, vilket kan skada hans namn djupt.


Han tror sig vara på toppen av lagen när han väl vägrar John Proctor tragisk hjälteuppsats domstolen vad han känner till, och tycker att hans namn är överlägset de liv som går förlorade dag efter dag på gibbet. Först när personer som är högt ansedda inom staden som Rebecca Nurse är inblandade, tar Proctor till orda, eftersom Proctor anser att de är tillräckliga för sig själv. Men när Elizabeth kallas in för att bekräfta att hon sparkade Abigail för hennes affär med John, Elizabeth, en felfritt ärlig karaktär, John Proctor tragisk hjälteuppsats, lögner eftersom hon är medveten om hur mycket Proctor värderar hans välrenommerade namn i Salem. Detta betyder början på hans undergång. Hans överlägsenhet kan vara en produkt av hans hybris, som får honom att ha sin affär med Abigail.


I början vägrar han att vittna och river sedan upp sin bekännelse efter att ha skrivit på den. Han är därför rotad i bevarandet av sitt namn i Salem att han efter hans fall inte kan uppleva sann anagnoris, men bedrar sig själv genom att dölja sitt självtjänande motstånd som en förändring i medvetenhet John Proctor tragisk hjälteuppsats moral. medan ingen karaktär kommer att följa filosofiska parametrar perfekt, är anagnorisen helt enkelt för viktig för att den tragiske hjälten ska stå utan den. I slutet av pjäsen under akt 4 bestämmer sig John för att falskt erkänna John Proctor tragisk hjälteuppsats handlingarna han anklagades för för att undvika att bli hängd. Men hans återstående bitar av integritet vägrade att tillåta honom att fortsätta med bekännelsen genom att skriva under hans namn på ett papper som i första hand skulle sätta hans bekännelse i sten.


Han hade hoppats att Gud skulle döma honom i enlighet med detta och beslutade att det var av största vikt. Frågan om bra eller dåligt stöds starkt av åsikter, och Proctor föll offer för omständigheterna där huvuddelen av åsikterna i hans by var emot hans fördel. De valde att inte se det goda i hans beslut att arbeta för sin familj, utan istället se det dåliga i hans frånvaro i kyrkan. Byn misslyckades med att se de goda avsikterna i hans ansträngningar att belysa faktumet av häxkonst i domstol, men valde att tro att han hade en pakt med djävulen. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat.


Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. En tragisk hjälte: John Proctor Ämne: Historia Litteratur Kategori: Historiska figurer Ämne: John Proctor LitteraturrecensionTragic Hero Sidor 4 ord: Publicerad: 10 oktober Nedladdningar: 72 Ladda ner Skriv ut.


Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade essäer John Proctor's Redemption av John Proctor tragisk hjälteuppsats i The Crucible Essay. John Proctors etiska resa i degeln när han försöker fixa sina misstag, essä. The Misjudgment of John Proctor i The Crucible av Arthur Miller Essay. Orsaker och effekter av John Proctor och Abigail Williams Affair Essay. John Proctor - en tragisk hjälte i The Crucible Essay. Förändringar av John Proctor genom hela Play the Crucible Essay. Analys av John Proctors karaktär i degeln av Arthur Miller Essay, John Proctor tragisk hjälteuppsats.


The Changing Temper of John Proctor i The Crucible, en pjäs av Arthur Miller Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera denna uppsats För att exportera en referens till denna artikel, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver A Tragic Hero: John Proctor, John Proctor tragisk hjälteuppsats. En tragisk hjälte: John Proctor. A Tragic Hero: John Proctor [Internet]. Beställ nu, John Proctor tragisk hjälteuppsats. Kontrollera din inkorg. Beställ nu. Relaterade ämnen Maus Essays Silk Road Essays Anthem Essays Maus Essays Anthem Essays. Hallå där! Är du intresserad av att få ett skräddarsytt papper?


Kolla in det! Har svårt att hitta den perfekta uppsatsen? Anlita en författare. Jag förstår. Har inte hittat rätt uppsats? Få en expert att skriva det du behöver! Få ditt papper nu. Professionella skribenter och forskare. Källor och citat tillhandahålls.





djurcellsuppsats



Cheever berättar det för Danforth och han börjar undra och börja ifrågasätta mer. Proctor berättade sanningen där. Han hade ett tufft år med landet. Han behövde också ta hand om sin fru eftersom hon var sjuk och inte mådde bra. Och han behövde ta hand om den här familjen. Även om John Proctor var en bra man hade han sina brister. Som när han var otrogen mot sin fru med Abigail. Torka bort det ur sinnet. Proctor såg att han gjorde något fel och försökte fixa det men det gick inte som planerat. Abby var kär i honom och hon ville döda Elizabeth så att hon kunde vara med Proctor.


Proctor kände sig skyldig. När de kallade Proctor till domstolen erkände han för dem. Och berättade för dem att han kände Abby. Proctor erkänner även om han visste att han kunde vara i massor av problem och det kunde till och med kosta hans liv. Proctor gjorde saker som ingen gjorde eller mest som ingen gjorde i The Crucible. Han gjorde misstag han ljög och han var otrogen mot sin fru. Han var otrogen mot sin fru med en yngre tjej som heter Abigail. John Proctor var uppenbarligen inte en perfekt man. Men han försökte vara en bra man. Ja han gjorde misstag men det gör vi alla och ingen är perfekt. Han mötte sina konsekvenser som en hjälte och med huvudet uppåt.


Tyvärr för John Proctor var hans slut inte det bästa. Han kunde ha räddat sig själv men han ville inte att andra människor skulle dö bara för att han ville rädda sitt eget liv genom att anklaga och säga slumpmässiga människor han såg med djävulen. Så John Proctor hade mark var rik och hade ett bra hus. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig? Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. John Proctor - en tragisk hjälte i degeln Ämne: Historia , Litteratur Kategori: Historiska figurer , Böcker Ämne: John Proctor , The Crucible , Tragic Hero Page 1 Ord: Publicerad: 27 februari Nedladdningar: Ladda ner Skriv ut.


Få hjälp med att skriva. Pssst... vi kan skriva en originaluppsats bara för dig. Denna uppsats är betygsatt. Meningsstruktur. Bevis och detaljer. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Din tid är viktig. Få hjälp med uppsatsen. Relaterade essäer "The Crucible" av Arthur Miller: Fear is Something to be Feared Essay. Världens "vikter": ett centralt motiv i "Degeln" av Arthur Miller Essay. Recension av motstående kvinnliga roller i "The Crucible" av Arthur Miller Essay. Otydliga politiska agendor: en titt på Atwoods och Millers historiska figurer. Reverend Hale's Evolution i "The Crucible" av Arthur Miller Essay. Idén om djävulskt inflytande i "A Year of Wonders" och "The Crucible"-uppsatsen. Ren kontra fläckad kärlek i "The Crucible" av Arthur Miller Essay.


The Lies and Greed of Rev Parris i "The Crucible" av Arthur Miller Essay. Hitta gratis uppsatser Vi förser dig med originaluppsatsprover, perfekt formatering och styling. Citera den här uppsatsen För att exportera en referens till den här artikeln, välj en referensstil nedan: APA MLA Harvard Vancouver John Proctor — en tragisk hjälte i The Crucible. John Proctor - en tragisk hjälte i The Crucible. John Proctor — en tragisk hjälte i The Crucible [Internet]. Beställ nu. Kontrollera din inkorg.

No comments:

Post a Comment