Wednesday, January 26, 2022

Min första dag i skolan uppsats

Min första dag i skolan uppsats



De välkomnade mig på ett bra sätt. Cookie-inställningar Acceptera, min första dag i skolan uppsats. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Den sista klassen var en teckningsklass. Jag saknade många av mina klasskamrater och det hjälpte mig att glömma allt det där som jag var orolig för. Alla dansade med sina partners men jag satt ensam.





Relaterade uppsatser



Min första dag i skolan. Livet är fullt min första dag i skolan uppsats nya händelser. Att gå i en skola för första gången för ett barn är att möta en ny situation, min första dag i skolan uppsats. Det är en ny händelse för honom eftersom atmosfären är helt annorlunda. Första dagen i skolan är en upplevelse som jag inte kan glömma. Dess minne finns fortfarande i färskt minne. Det var juli jag gick upp tidigt på morgonen den här dagen. Jag förberedde mig. Med min pappa började jag mot min nya skola, min första dag i skolan uppsats. Vi gick in på kontoret där jag hittade fyra män som satt bakom disken.


Min far fick en blankett från en av dem. Han fyllde den. Min far gav formuläret till honom. Han tittade på formen och slog på en klocka. På en gång kom en peon in. han beordrade honom att ta oss till personalrummet. Peonen ledde oss till rummet där jag hittade lärarna runt ett långbord. Min far gav blanketten till en av dem. Läraren satte mina kunskaper på prov på engelska. Han fann mig vältränad. En annan lärare gav mig fem summor att lösa. Jag löste dem lätt. Båda lärarna skrev något på blanketten. Han beställde min inresa. Min far deponerade mina avgifter på kontoret.


Jag skickades till IX-B klassrummet med ett tjat. Jag gick in i klassrummet och tog plats på sista raden framför mig, det fanns en stor tavla på väggen. I närheten av den fanns en anständig stol och ett bord för lärarna på en upphöjd plattform. Efter några minuter kom en lärare in i klassrummet. Jag gav klappen till honom. Han skrev mitt namn i registret. Läraren var en intressant kille. Han skickade några roliga kommentarer. Vid pausklockan rusade vi ut ur klassrummet. Det var fritiden. Några pojkar kom fram till mig. De drog skämt. Lyckligtvis sprang tre pojkar efter min hjälp, min första dag i skolan uppsats.


De tog mig runt i skolbyggnaden. De visade mig läsesal och bibliotek, jag hittade skolbalen väl dekorerad med målningar. När klockan ringde var vi återigen i klassrummet. Fyra lärare gick på sina perioder men ingen undervisade oss. Vid sista klockan gick. Lektionerna var över. När jag kom hem blev jag väldigt glad. Jag berättade för min mamma om den nya skolan. Hon var glad över att höra berättelsen om min första dag. Den här dagen var glad att höra berättelsen om min min första dag i skolan uppsats dag. Den här dagen var en minnesvärd dag för mig, för jag gillade skolan. Jag studerade här i tre år men det var alltid ett minne av min första dag i den här skolan. Jag kunde inte säga om mitt första L.


klass eftersom jag på den tiden var för ung för att förstå. Uppsats nr. Jag minns min första dag i skolan mycket tydligt. Jag minns att det var min mamma som tog mig till skolan min första dag. Jag hade en liten påse i handen. Den innehöll en skrivbok, min pennask och min flaska, bredvid min tiffin. Jag behövde faktiskt inte alla dessa saker, men hade insisterat på att jag skulle ta dem med mig. Min far hade redan fyllt på antagningen från och lämnat in den till skolprincipen ett antal dagar innan. Nu var jag tvungen att dyka upp på en intervju. Min far hade redan fyllt i antagningsformuläret och lämnat in det till skolprincipen ett antal dagar innan. Jag kände mig lite förundrad när jag såg en lång, stor dam med en dominerande personlighet sitta i en roterande stol.


Men hennes ljuva röst försenade snart mina rädslor. Hon bad mig komma nära henne. Jag gick framåt ganska fåraktigt. Men hon klappade mig kärleksfullt på ryggen. Under tiden hade jag samlat mod och jag kunde svara på hela frågan utan större tvekan. Principen var uppfylld och hon uttryckte sin tillfredsställelse genom ett brett leende. Min mamma följde med mig utanför och satte in avgiften med avgiften min första dag i skolan uppsats. Jag hade fått antagning till förskola. Det var dock dagen efter. Jag gick faktiskt i klass. Dagen då jag kom till skolan var verkligen väldigt spännande. Min första dag i skolan. Det var en ljus solig dag. Min mamma släppte mig vid skolans huvudport. Jag tog ett djupt andetag och började gå mot huvudentrén.


Min första dag i skolan uppsats var i ett känslomässigt kaos. Jag var upprymd, rädd och lite nervös. Jag gick sakta fram när jag började titta på alla andra barn. De flesta var i grupper och alla pratade och skrattade och log. Jag kände mig väldigt liten, som om jag var en utomjording som precis hade landat på planeten jorden. Jag ville tillbaka men det var inte möjligt. När jag kom till skolans huvudbyggnad gick jag upp till receptionen där jag frågade om mitt klassrum. Istället kände jag mig som jag min första dag i skolan uppsats just gripits för mord. Jag bombarderades med ungefär 5 frågor på en gång. Jag svarade dem alla. Än idag väntar jag fortfarande. Ingen har tagit sig tid här för att lära känna mig eller gilla mig. Jag vet att de alla dömde mig, liksom jag också dömde dem.


Läraren presenterade mig som en ny elev i klassen och visade mig min plats. Jag kände mig som en vetenskapsmodell och de skulle experimentera med mig. På rasten kom jag ut från min klass, satt ensam i matsalen och saknade min mamma och pappa. Om igen, min första dag i skolan uppsats, Jag gick tillbaka till min klass. Jag kände mig väldigt ensam. Förra perioden var en dansperiod. Alla dansade med sina partners men jag satt ensam. I slutet av dagen hatade jag fortfarande den nya skolan och saknade alla mina gamla vänner.





definitionsuppsats



Jag var tvungen att gå upp för trapporna för min nästa lektion, det var engelska. Jag gick sedan in och träffade ett par av mina vänner. Det här skulle bara bli en bra dag, jag kände att jag och mina vänner var redo att lära mig och få den första dagen över med. Min lärare hette MS Popstar och jag tror att hon var redo att undervisa direkt som om hon bara ville komma till saken. Jag började bli hungrig, jag insåg att lunchen var efter 4:e perioden på mellanstadiet, vi åt lunch efter 3:e perioden så det kändes annorlunda. Jag hade 2 lektioner till att ta mig igenom. klockan ringde och det var nästa period insåg jag att jag skulle bli ännu mer hungrig och trött eftersom jag hade gym och jag vet att gym kan vara mycket löpning och träning. Jag kollade mitt schema och jag hade fel, jag gick i rätt klass, bara ingen av mina vänner gick i mina klasser.


Vi började prata om vad vi gjort under sommaren och hur klasserna var idag och om vi gillade våra klasser. Min lärare började berätta för oss att vi har många projekt i den här klassen och vi var tvungna att arbeta med en grupp på 4. Min kompis från mellanstadiet kom in och satte sig bredvid mig då det fick mig att må lite bättre att veta att jag känner någon i den här klassen. Min lärare berättade om sitt personliga liv och vem han var gift med där han tog examen. Han gav oss till och med lite råd om gymnasiet. Jag hade också ett par mål som jag ville göra i år. Som att vara på utmärkelselista, klara alla mina klasser med ett b eller högre och slutligen perfekt närvaro alla dessa var så viktiga eftersom dess steg för att bli en framgångsrik person i livet.


Sjätte perioden var sista tiden på dagen och det kändes så skönt att veta att den dagen det snart är över och jag är redo att gå hem och sova. Helt klart var första dagen i nian bra. Jag gillade de flesta av mina lärare, klasskamrater och mina klasser. Men det kändes bra att jag gick i gymnasiet nu. Det kändes som om jag redan var på väg mot en framgångsrik framtid. Kom ihåg: Detta är bara ett exempel från en studiekamrat. Från 3 timmars leverans. Tyvärr är kopiering inte tillåten på vår webbplats. Vi kommer då och då att skicka dig kontorelaterade e-postmeddelanden. Denna uppsats är inte unik. Tyvärr, vi kunde inte parafrasera den här uppsatsen. Våra professionella skribenter kan skriva om det och ge dig ett unikt papper. Vill att vi skriver en bara för dig?


Vi använder cookies för att göra din webbplatsupplevelse personlig. Denna uppsats har lämnats in av en student. Detta är inte ett exempel på det arbete som skrivits av professionella essäförfattare. Jag köpte en drink med pengarna som min mamma hade gett mig. Att lära känna mina nya vänner hade gjort mig törstig. Efter rasten gick vi tillbaka till vårt klassrum och jag och mina nya vänner lyckades få två pojkar att sluta gråta. Faktum är att vi snart skrattade och lekte tillsammans. Då och då var läraren tvungen att säga åt oss att hålla tyst eftersom vi lät för mycket. Till slut ringde klockan för att vi skulle åka hem. Några av oss var väldigt lättade över att återförenas med våra föräldrar.


Det hade varit en underbar första dag i skolan. mycket trevlig uppsats och snälla skriv något farligt typ uppsats som spöke eller något annat men nej. Jag tänker hur kan jag göra strukturen mer uppenbar. till exempel höjningen, och klimax- och nedgångsstrukturen. Din e-postadress kommer inte att publiceras. Om Vision Webbplats invigningsfunktion. Yrkesplacering Cell Invigning Medietäckning. Sekundär hindi Sr. Sekundär Punjab Sr. Sekundär yrkesredovisning och revision Luftkonditionering och kylteknik Bilteknik Bankverksamhet Elektrisk teknik Elektronik Teknik Hotellledning och cateringteknik IT-applikation Marknadsföring och försäljning Kontor Sekreterare Stenografi CBSE ASL E-böcker Hindi Uppsatser Engelska Uppsatser Brevskrivning Stenografi diktering.


Hem » Språk » Engelska Sr. Min första dag i skolan uppsats nr. Det är också en mycket bra plattform för lärare som vill dela med sig av sin värdefulla kunskap. Anisha säger:. 21 januari, kl. Parvez säger:. 6 november, kl. Yash Shrimankar säger:. 1 mars kl. Dr Rafiq säger:. 18 februari, kl. Triyasa Dutta säger:. 28 mars, kl. Ranjan Das. 6 mars, kl. Oh säger:. 30 oktober, kl. Jyoti säger:. 12 april, kl. Habib säger:. 27 december, kl. Vaisshnavi gupta säger:. 12 mars, kl. Rachana säger:. 9 april, kl. Abebe säger:. 11 maj, kl. mode säger:. 16 maj, kl. Junaid säger:. 6 januari, kl. sötnos säger:. 25 maj, kl. Shanaya säger:. 15 juni, kl. Ashanoor säger:. 22 juli, kl.


Tanim säger:. 2 augusti, kl. royal Rathwa säger:. 3 augusti, kl. Sarita shah säger:. 23 september, kl. Emmanuel acquah säger:. 13 oktober, kl. Vishal Choudhary säger:. 2 november, kl. Elia säger:. 10 december, kl. gai leituala cardi b säger:. daarshinishini säger:. 8 september, kl. Sharan Sandhu säger:. 31 december kl. D säger:. 12 januari kl. monipro säger:. 17 januari, kl. jajja säger:. 10 mars, kl. Muntaha säger:. 3 november, kl. Min pappa lämnade mig i klassrummet och gick därifrån. Jag höll på att gråta. Men rektorns och klasslärarens vänliga beteende lugnade mina känslor.


Kvaliteten av nervositet försvann från mig. Klassläraren frågade mitt namn och var jag var. Han klappade mig på ryggen. Jag svarade snabbt på några av hans frågor. Han blev nöjd. Han rådde mig också att köpa läroböckerna. Först kunde jag inte förstå varför det fanns så många lärare. Klockan ringde. Klassläraren lämnade vår klass och en annan lärare kom. Alla elever i vår klass reste sig igen. Andra elever tittade nyfiket på mig. Läraren skrev några ord på tavlan. Sedan ringde klockan. En annan klass började. I den klassen bad en ny lärare oss att läsa ett stycke ur en bok.


Några av oss läser den troget en efter en. Efter tre på varandra följande lektioner blev det ett uppehåll på en halvtimme. Jag rusade till lekplatsen tillsammans med mina klasskamrater. Den dagen blev jag intim med Sandeep som blev min bästa vän senare. Eftersom det var min första dag bar jag inte Tiffin. Sandeep delade det med mig. Endast två lektioner hölls efter rasten. Vi berättade historier. Den sista klassen var en teckningsklass. Ritläraren blev mycket nöjd när jag lade min nervositet åt sidan och ritade bilden av en kanna på den svarta tavlan.


Lektionerna slutade vid 16-tiden. Jag var inte villig att återvända från skolan. Minnet av min första dag i skolan är mycket trevligt. Jag känner mig stolt när jag beskriver det för andra.

No comments:

Post a Comment