Tuesday, December 21, 2021

Uppsats om den amerikanska revolutionen

Uppsats om den amerikanska revolutionen



Gratis uppsats om doktrin om sysselsättning. Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig. Många argument kom upp efter självständighetsförklaringen. Ferling, John. Beställ nu. Skicka in dina gamla papper till vår uppsatsdatabas och hjälp medstudenter att lära av exempel.





Introduktion



Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig. Fortsätt om du godkänner denna policy eller om du vill veta mer om den. Typ av papper: Uppsats. Ämne: LagarSkatterLivDemokratiPolitikSociologiKrigUSA. Förmodligen satte den amerikanska revolutionen ett slut på det brittiska styret på två sekel. Denna revolution ledde till skapandet av det moderna USA. I själva verket var eran oroande och spännande; det var en förskjutning för andra medan det för vissa var en tidsprocess som var menad att åstadkomma förändringar. Säkert, den amerikanska revolutionen uppsats, i revolutionens uppståndelse kom olika händelser såsom ratificering och utarbetande av konstitutionen.


En annan händelse var slavarnas uppror på grund av kontrasten mellan proklamation av frihet och slaveri. Hela revolutionsprocessen ledde till sociala, ekonomiska, den amerikanska revolutionen uppsats, och politiska förändringar. Förändringarna var antingen positiva eller negativa beroende på situationer och konsekvenser. Vissa förändringar gynnade slavar medan några gynnade de brittiska kolonialisterna. Revolutionerna i s kan utvecklas brett i två uppsättningar av situationer. En av dessa situationer var de betydelsefulla sociala och politiska förändringar som ägde rum. Detta förändrar störda livsstilar, föråldrade institutioner, bildandet av konstitutionen samt medför orättvisor och svårigheter.


Det den amerikanska revolutionen uppsats detta sociala och politiska klimat i England som skapade den nya bilden av Europa. De flesta av dessa tillstånd blir särskilt utbredda efter det sjuåriga kriget, Middlekauff, Kanske, den viktiga politiska likheten mellan Storbritannien och Amerika i s var att båda nationerna växte och arbetade mot internationella merkantilistiska makter. Visst är detta det huvudsakliga sättet att beskriva tillkomsten den amerikanska revolutionen uppsats Amerikanskt revolutionärt krig. För amerikaner blev ökande jordbruks- och kommersiellt välstånd dagens upplägg. Denna process förändrade de äldre byråkratiska sätten för jordbrukshierarkin. Till exempel omfamnade Adams och Madison begreppet republikaner.


Merkantilismen påverkade både politiska och sociala aspekter av livet; detta beror på att han fullt ut krävde statlig reglering den amerikanska revolutionen uppsats ekonomi. Generellt sett innebar detta att kolonierna som var anslutna till Amerika fick sin ekonomi dikterad av plutoniska lagstiftande organ i London. Merkantilismen förändrade det politiska klimatet vars främsta intresse var att få amerikansk självständighet. I England ägde många sociala reformer rum, till exempel sanitet, fängelsereformer och stadsliv, Cogliano, Immigrations den amerikanska revolutionen uppsats England fördubblade befolkningen. Ökningen av befolkningen påverkade de sociopolitiska förhållandena i Storbritannien. Det blev tydligt att det var en ökning av efterfrågan på grundläggande behov, infrastruktur, den amerikanska revolutionen uppsats, såväl som politisk styrning.


Det ledde också till en ökning av de utgifter som behövdes för att upprätthålla kolonierna vad gäller säkerhet och förvaltning, Middlekauff. Kolonierna delades in i distinkta regioner; kustregionen och baklandet. Baklandet låg längs berget i Appalacherna. Varje region levde olika politiskt, socialt och ekonomiskt. Detta berodde på att regionen var annorlunda när det gäller människor, resurser och klimat. New England gjorde affärer på grund av sitt läge i kustregionen. Efter det franska Indiana-kriget hade britterna samlat på sig mycket av det. Efter kriget fördubblades skulden nästan, statistiskt sett steg den från £72, till £13o,Utgifterna förväntades faktiskt ligga kvar på en hög nivå, detta berodde på att Bute-ministeriet fattade ett beslut om att behålla 10 soldater i de amerikanska kolonierna.


För att öka intäkterna för att motverka skulden beslutade brittiska underhuset att införa sockerskatt och stämpelskatt. Skatten varierade inom olika sektorer och yrkesområden. Hög skattesats togs ut på studenter och advokater. Detta var avsett att minska antalet yrkesverksamma i kolonisterna samt generera inkomster. Den skattepolitik som genomfördes påverkade amerikanska kolonier, Middlekauff, brittiska hävdade att införandet av skatt var att betala för den säkerhet som amerikanerna fick samt minska skulden, den amerikanska revolutionen uppsats.


Denna skattepolitik tog upp många argument för och emot. Britterna på sitt eget sätt försökte motivera vikten av beskattning, medan amerikanska kolonier gjorde motstånd. Oväntat, till britternas förvåning, antände stämpelskatten amerikansk kolonial opposition. Detta markerade början på den amerikanska revolutionen. Enligt kolonisterna var handlingen och lagarna som kontrollerade beskattningen utom tvivel orimliga. Kolonisterna ville att en av dem skulle vara med den amerikanska revolutionen uppsats. De motsatte sig flytten och hävdade att de inte skulle betala skatt om de inte är representerade, Brown, kolonister, såg inte varför de skulle betala skatt för att betala tillbaka pengarna som användes i det franska indiska kriget, de var själva de första att gå till krig, vilket betyder att de slösade bort mycket.


Den brutalitet som utfördes av brittiska redcoats var helt ironisk. De brittiska arméerna fick betalt för att ge säkerhet, men inte för att döda. Kolonisterna använde alla medel för att motivera sitt motstånd. Britterna kunde ha klarat Nordamerika genom diplomati och jämlikhet i alla aspekter av livet. De lagar som genomfördes i underhuset borde ha varit tillämpliga på både brittiska och amerikanska kolonister, i samma takt. Kanske kunde diplomati och jämlikhet ha gjort det bättre. Ett nytt beskattningsmedel skulle kunna användas snarare än stämpelskatten. I Kanada var reaktionen annorlunda eftersom dess kolonier var fransktalande, Cogliano, Under s och s befann sig kolonister i norra Amerika ständigt i konflikt med brittisk politik angående gränspolitik och beskattning.


De var i ständiga protester mot denna brutala politik, den amerikanska revolutionen uppsats. Där upprepade protester fungerade inte, vilket ledde till stängning av Bostons hamn samt hävdande av krigslagar. Kontinentalkongressen samarbetade med amerikaner i försöken att genomdriva en bojkott och samordna motståndet mot det brittiska styret. Kolonister utmanade alltid brittiska tjänstemän, regeringen, oavsett om de inte fick stöd från lojalister, den amerikanska revolutionen uppsats, Cogliano, britterna hade många skulder att lösa; därför bestämde de sig för att införa skatter för att kompensera det den amerikanska revolutionen uppsats. Den ekonomiska situationen förvärrades senare under Detta orsakades av genomförandet av valutalagen.


Kanske förbjöd denna handling koloniernas tryckning av pengar. Andra aktioner av kolonist var att protestera och bojkotta mot britterna, dessa protester ledde till massakern i Boston där kolonister dog, skottlossningen ägde rum i Detta fortsatta genomförande av förtryckande handlingar samt massakern utlöste självständighetsförklaringen, Brown, The grievances of kolonisterna var mycket berättigade. Detta beror på att beskattningen inte var legitim och dess policy tillämpades den amerikanska revolutionen uppsats kolonisterna ensamma. Faktum är att kolonisternas skatt fördubblades skälen till betalningen av skatten var inte motiverade. Britterna hävdade att de beskattade kolonisterna för att betala för skyddet, vilket inte var fallet. Självständighetsförklaringen antogs av continel express på Det är en av de omhuldade symbolerna av amerikaner som betydde den amerikanska revolutionen uppsats stunder och frihet under det brittiska styret.


Under denna period förklarade de nationer som var i krig med Storbritannien sig självständiga. Dess förklaring tog olika former, den amerikanska revolutionen uppsats. Den publicerades och distribuerades till allmänheten. Den mest framträdande versionen av deklarationen var en suckad kopia. Många argument kom upp efter självständighetsförklaringen. Deklarationen ledde till religionsfrihet, positur för lycka samt att ta hänsyn till folkets röst. Förvisso fick det ett slut på det mesta av det förtryck som amerikanerna stod inför. Frihet var vad amerikanerna ville, till exempel att flytta ut ur det brutala brittiska styret. Dessutom var amerikanerna oroliga den amerikanska revolutionen uppsats det diskriminerande sättet att beskatta såväl som representation, Middlekauff, Andra kolonier i världen fick rättvis behandling av Spanien och Frankrike.


Självständighetsförklaringen markerade början på en resa i Amerikas historia och hela världen, den amerikanska revolutionen uppsats. Det var särskilt betydelsefullt för Amerika eftersom det ledde till självständighet och frihet från kung George III. Det ledde till rättvisa och röst i deras klagomål. Det eliminerade diskriminering som fanns under det brittiska styret, den amerikanska revolutionen uppsats. Filosofin som säger att alla människor ska stå lika blev en grundläggande lag och princip. Amerikanskt revolutionärt krig ägde rum mellan åren. Det började som ett krig mellan brittiska kolonier och Storbritannien, och slutade till slut i ett globalt krig.


Amerikanska trupper var lätt beväpnade, inga uniformer samt begränsad utbildning. Den enda fördelen de hade var att de överträffade de brittiska trupperna. Faktum är att de flesta av dem gick ut i krig under en kort tid. De slogs också i marinsoldater, Brown, Det mesta av de amerikanska truppernas svaghet tillskrevs brist på logistik och pulver. Å andra sidan var brittiska arméer välutrustade med vapen. För att överträffa den amerikanska armén slog britterna sig samman med tyska nationer för att förse trupper.





biografisk uppsats



De amerikanska styrkorna var inte lika starka som den engelska armén. Dessutom, när kolonin nästan inte hade någon industri och England hade den största flottan, vilket gjorde landet till en stormakt på den tiden. Trots dessa fakta lyckades patrioterna vinna en seger, mest på grund av den inspirerade armén ledd av Washington. Den amerikanska arméns stora framgång i slaget vid Saratoga var ett avgörande ögonblick, som har förändrat Frankrikes ställning angående de amerikanska kolonierna och påskyndat dess aktiva deltagande på patrioternas sida. Enligt Corbett et al. Således resulterade de båda nationernas gemensamma kamp för att störta det koloniala styret i England i skapandet av en ny mäktig stat.


De amerikanska styrkorna kunde motsätta sig den brittiska armén. Dessutom lyckades inte England få ordentligt stöd från de infödda och lojalisterna. Dessutom var det inte möjligt att helt lita på de infödda, eftersom det sågs vid slaget vid Saratoga. Därför kostade brittisk arrogans och ouppmärksamhet mot krigets politiska karaktär England en koloni och respekt i världen. Det koloniala styret i England störtades; en oberoende, icke-monarkisk stat bildades och ytterligare avancemang till västerländska länder tilläts.


Det amerikanska folkets modiga kamp mot kungligt tyranni möttes av sympati och stöd från den allmänna opinionen i europeiska länder. Men förutom de amerikanska soldaternas tapperhet spelade den nuvarande yttre politiska situationen, som var fördelaktig för den amerikanska nationen vid den tiden, en betydande roll för att vinna segern. The American Revolution Essay. Denna uppsats skrevs och skickades till vår databas av en student för att hjälpa dig med dina egna studier. Du är fri att använda den för att skriva din egen uppgift, men du måste referera den ordentligt.


Om du är den ursprungliga skaparen av denna artikel och inte längre vill ha den publicerad på StudyCorgi, begär borttagning. StudyCorgi historia. På grund av protesterna avgick många frimärksdistributörer och tvingade den brittiska kronan att upphäva skattelagen Goldfield, et al. Denna protest hade tydligen klargjort kolonisternas avsikt. Uppenbarligen trodde de att kronan tog deras juridiska rättigheter genom att implementera nya skattelagar. Förutom bördeskatten hade den brittiska kronan också utfärdat en allmän order som gjorde det möjligt för britterna att husrannsaka hem och beslagta egendom utan särskilda husrannsakningsorder.


Många kolonister ansåg att den brittiska regeringen kränkte deras personliga rättigheter. Därför bestämde de sig för att motsätta sig denna handling genom att demonstrera på gatan. Parallellt med detta var inkvarteringen av de brittiska trupperna i personliga hem, utan samtycke från ägarna, också en källa till motvilja mot den brittiska kronan. Ur dessa tre perspektiv kan man motivera att den amerikanska revolutionen i grunden var konservativ eftersom många kolonister kämpade för att skydda de rättigheter och befogenheter de hade. Avslutningsvis, enligt Sidney, fördes tvisten om den brittiska konstitutionens natur och undersåtarens rättigheter; kolonistens mål var att reformera det brittiska imperiet, inte att dra sig ur det.


Faktum är att kolonisterna inte såg sig själva som revolutionärer; de såg sig själva som engelska medborgare som bara försvarade sina rättigheter att äga fastigheter. Därför, som svar på brittiska åtgärder, etablerade kolonisten en kontinental kongress för att organisera deras motståndsinsatser och samordna deras politik gentemot kronan Goldfield, et al. Goldfield, David, et al. American Journey: A History of the United States. Sidney, Barclay. amerikansk revolution. Charleston, SC: BiblioLife Publishers, behöver ett skräddarsytt uppsatsprov skrivet från grunden av en professionell specifikt för dig?


certifierade skribenter online. Den amerikanska revolutionen. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter kommer vi att anta att du godkänner vår policy för cookies. Läs mer. Vi kommer att skriva en skräddarsydd uppsats om den amerikanska revolutionen specifikt för dig! Den här uppsatsen om den amerikanska revolutionen skrevs och skickades in av din studiekamrat. Du är fri att använda den för forskning och referensändamål för att skriva din egen uppsats; du måste dock citera det i enlighet med detta. Begäran om borttagning. Om du är upphovsrättsinnehavaren till denna tidning och inte längre vill ha ditt arbete publicerat på IvyPanda. Gilded Age and Progressive Era Freedom utmanar amerikansk historia från återuppbyggnad till första världskriget.


FÅ SKRIVHJÄLP. Citera denna tidning. Välj en referensstil:. Kopiera till Urklipp Kopierat! APA-6 MLA-8 Chicago N-B Chicago A-D Harvard. Referens till IvyPanda. Arbete som citeras "Den amerikanska revolutionen. Bibliografi IvyPanda. Referenser IvyPanda. Fler relaterade tidningar. Kontrollera priset på ditt papper.

No comments:

Post a Comment