Thursday, December 16, 2021

Bästa skrivna uppsatser

Bästa skrivna uppsatser



Nu är hennes barn vuxna, xxxx skriver akademiska uppgifter, vilket gör sin kandidatexamen i geografi till god användning. Som det händer, den bästa skrivna uppsatser av bröst är en stor sak för kvinnor. Margaret Atwood — Attityd. Våra skribenter är noggrant utvalda baserat på deras kunskaper, färdigheter och talanger för att hjälpa dig att få bättre resultat i skolan. Alla har inte den typen av klarhet, bästa skrivna uppsatser. Om du gör detta kan du få problem med lärare, men bara om de får reda på det. BestEssays är en av de mest mångsidiga uppsatsskrivande tjänsterna i branschen.





Köp uppsats online



Robert Atwan, bästa skrivna uppsatser, grundaren bästa skrivna uppsatser The Best American Essays-serien, väljer de 10 bästa essäerna från efterkrigstiden. Länkar till uppsatserna tillhandahålls när de är tillgängliga. Så för att göra min lista över de tio bästa uppsatserna sedan mindre omöjliga, bestämde jag mig för att utesluta alla fantastiska exempel på New Journalism - Tom Wolfe, bästa skrivna uppsatser, Gay Talese, Michael Herr och många andra kan reserveras för en annan lista. Jag bestämde mig också för att bara inkludera amerikanska författare, så sådana framstående engelskspråkiga essäister som Chris Arthur och Tim Robinson saknas, även om de har dykt upp i serien The Best American Essays.


Och jag valde essäer, inte essäister. En lista över de tio bästa essäisterna sedan dess skulle innehålla några olika författare. Och de bästa uppsatserna visar att namnet på genren också är ett verb, så de visar ett sinne i processen - reflekterande, prövande, uppsats. Mot en våldsam historisk bakgrund minns Baldwin sin djupt oroliga relation med sin far och utforskar hans växande medvetenhet om sig själv som en svart amerikan. Hur man än ser på raspolitiken är prosan onekligen hypnotisk, vackert modulerad och ändå full bästa skrivna uppsatser brådskande karaktär.


Norman Mailer, "The White Negro" dök ursprungligen upp i Dissent En essä som fyllde ett enormt tumult på den tiden kan få en del av oss att krypa ihop sig idag med dess hyperboliska dialektik och hyperventilerade metafysik, bästa skrivna uppsatser. Konstigt, hur termer kan studsa tillbaka in i livet med bästa skrivna uppsatser helt olika konnotationer. Vad kan Mailer kalla de nya hipsters? Läs uppsatsen här. Susan Sontag, "Notes on 'Camp'" dök ursprungligen upp i Partisan Review. Jag var bekant med den som grundutbildning, och hörde den ofta användas av en uppsättning vänner, bästa skrivna uppsatser, varuhus fönsterdekoratörer på Manhattan. Men efter att Sontag packade upp konceptet, med hjälp av Oscar Wilde, började jag se kulturvärlden i ett annat ljus.


John McPhee, "The Search for Marvin Gardens" dök ursprungligen upp i The New Yorker Jag kastar tärningen — en sexa och en tvåa. Genom luften flyttar jag min pollett, plattjärnet, till Vermont Avenue, bästa skrivna uppsatser, där hundflockar sträcker sig. Allteftersom spelen fortskrider och fastigheterna snabbt tas upp, sätter McPhee de välkända platserna på spelplanen – Atlantic Avenue, Park Place – tillsammans med faktiska besök på deras sönderfallande platser. Han hamnar i fängelse, inte bara i spelet utan i själva verket, och skildrar vad livet nu har blivit i en stad som i bättre dagar var ett Boardwalk Empire. Uppsatsen samlades i Pieces of the Frame Läs uppsatsen här prenumeration krävs. Joan Didion, "The White Album" dök ursprungligen upp i New West Annie Dillard, "Total Eclipse" dök ursprungligen upp i Antaeus Phillip Lopate, "Against Joie de Vivre" dök ursprungligen upp i Plowshares. Uppsatsen valdes ut av Gay Talese för The Best American Essays och samlad i Against Joie de Vivre i Jo Ann Beard, "The Fourth State of Matter" dök ursprungligen upp i The New Yorker En fråga till facklitteraturstudenter: När man skriver en sann berättelse baserad på faktiska händelser, hur skapar berättaren dramatisk spänning när de flesta läsarna kan förväntas veta vad som händer i slutändan?


David Foster Wallace, "Consider the Lobster" dök ursprungligen upp i Gourmet Susan Orlean valde uppsatsen för The Best American Essays och Wallace samlade den i Consider the Lobster and Other Essays Jag önskar att jag kunde inkludera ytterligare tjugo uppsatser men dessa tio utgör i sig en underbar och omfattande miniantologi, en som visar upp några av vår tids mest framstående litterära röster. Miljonerna. WEBBPLATSLICENS Bästa skrivna uppsatser. De 10 bästa uppsatserna sedan av Robert Bästa skrivna uppsatser. Mer från pw.


Ett år i läsning: PW Bästa skrivna uppsatser Veckans böcker. Nya pubdatum för kommande böcker: You Don't Know Zora Neale Hurston. Om oss Kontakta oss Riktlinjer för inlämning Prenumeranttjänster Reklaminformation Användarvillkor Sekretesspolicy Sälj inte Samtal för information Redaktionell kalender Arkiv Press FAQ. Barnmeddelanden. Håll dig framme med Tips Sheet! Gratis nyhetsbrev: de hetaste nya böckerna, funktionerna och mer. E-postadress Lösenord Logga in Glömt lösenord. Premium online bästa skrivna uppsatser är endast tillgänglig för PW-prenumeranter. Om du har en aktiv prenumeration och behöver konfigurera eller ändra ditt lösenord, klicka här. Ny hos PW? För att ställa in omedelbar åtkomst, klicka här. OBS: Om du hade ett tidigare PW-abonnemang, klicka här för att återaktivera din omedelbara åtkomst.


Om du arbetar på en kontorsplats och du inte är "inloggad", stäng helt enkelt och starta om din föredragna webbläsare. För åtkomst utanför webbplatsen, klicka här. Tack för att du besöker Publishers Weekly. Det finns 3 möjliga anledningar till att du inte kunde bästa skrivna uppsatser och få tillgång till våra premium-onlinesidor. Du är INTE en aktuell prenumerant på Publishers Weekly magazine. Du kan avbryta när som helst utan några frågor. Du är en prenumerant men du har ännu inte konfigurerat ditt konto för premium onlineåtkomst. Kontakta kundtjänst se bästa skrivna uppsatser nedan för att lägga till din föredragna e-postadress och lösenord till ditt konto. Du har glömt ditt lösenord och måste hämta det, bästa skrivna uppsatser.


Klicka här för att återställa ditt lösenord. Kundtjänst Om du har frågor, kontakta: E-post: PWhelp omeda. För att prenumerera: klicka här.





uppsatsgenerationsgap



Se när Christopher Hitchens slår det ena budet efter det andra på moraliska såväl som historiska grunder. Visste du till exempel att det faktiskt finns många versioner av den gudomliga lagen dikterad av Gud till Moses som du kan hitta i Bibeln? Om du närmar dig det med ett öppet sinne kan den här uppsatsen förändra ditt sätt att tänka på Bibeln och religion i allmänhet. Phillip Lopate — Mot Joie de Vivre. Om du vill förbli lycklig, förbli bara dum. Personligen kan jag bära ansvaret för lycka eller livsglädje under en tid. Philip Larkin — Nöjesprincipen. Det här stycket kommer från Required Writing-samlingen av essäer. Väl värt att läsa. Sigmund Freud - Tankar för tiden om krig och död.


Hur de fredliga, europeiska länderna kunde engagera sig i ett krig som så småningom skulle kosta mer än 17 miljoner liv? Det som får folk att döda varandra? Är det deras natur, eller är de marionetter av imperialistiska krafter med egna agendor? Zadie Smith — Några anteckningar om inställning. Den här handlar om den svårfångade förändringen som sker inom dig. För Zadie var det svårt att anpassa sig till Joni Mitchells vibbar – särskilt hennes Blue-album. Men så småningom växte hon upp för att uppskatta sitt geni, och alla andra saker förändrades också. Denna toppessä handlar om förhållandet mellan människa och konst. Vi borde gilla det eftersom det har en omedelbar, känslomässig effekt på oss.


Även om det, enligt Stansfield Gary Oldman i Léon, är ganska obligatoriskt att gilla Beethoven. Annie Dillard - Total Eclipse. Min fantasi rördes alltid av scenen med solförmörkelsen i Farao, av Boleslaw Prus. Jag undrade över chocken från den desorienterade folkmassan när de såg hur deras linjal uppenbarligen kunde släcka ljuset. Att fördjupa sig i denna uppsats av Annie Dillard har en liknande effekt. Det producerar häpnad och någon form av urtidsrädsla. Efter förmörkelsen kommer ingenting att bli sig likt igen. Édouard Levé — När jag tittar på en jordgubbe tänker jag på en tunga. Denna självmordsmässigt vackra uppsats kommer att lära dig mycket om uppskattning av livet. Gloria E. Anzaldúa — Hur man tämjer en vild tunga. Anzaldúa, som föddes i södra Texas, fick kämpa för att hitta sin sanna identitet.


Hon var amerikansk, men hennes kultur var grundad i Mexiko. På så sätt respekterades hon och hennes folk inte fullt ut i något av länderna. Den här uppsatsen är en redogörelse för hennes resa för att bli ambassadör för Chicano mexikansk-amerikanska kultur. Kurt Vonnegut — Dispatch From A Man Without a Country. När det gäller stil är denna uppsats felfri. Mary Ruefle — On Fear. De flesta psykologer och gurus är överens om att rädsla är den största fienden till framgång eller någon kreativ aktivitet. Mary Ruefle tar sig an denna grundläggande mänskliga känsla med flärd. Susan Sontag — Mot tolkning. I denna mycket intellektuella essä kämpar Sontag för konsten och dess tolkning. Helvete om jag vet! Jag kommer att bedöma det genom min subjektiva upplevelse! Nora Ephron — Några ord om bröst. Det här är en hjärtevärmande berättelse om en ung flicka som väntar på att hennes bröst äntligen ska växa.


Som det händer är storleken på brösten en stor sak för kvinnor. Carl Sagan — Spelar sanning någon roll — Vetenskap, pseudovetenskap och civilisation. Carl Sagan var en av de största förespråkarna för skepticism och författare till många böcker, inklusive en av mina favoriter genom tiderna - The Demon-Haunted World. Han var också en känd fysiker och värd för den fantastiska Cosmos: A Personal Voyage-serien, som inspirerade en hel generation att avslöja kosmos mysterier. Han var också en hängiven ogräsrökare - klart före sin tid.


Paul Graham - Hur man gör det du älskar. Hur man gör det du älskar bör läsas av varje högskolestudent och ung vuxen. Internet svämmar över av ett stort antal artiklar och videor som ska berätta vad du ska göra med dina liv. De flesta av dem är värdelösa, men den här är annorlunda. Vänligen läs uppsatsen och låt den hjälpa dig att få tillfredsställelse av ditt arbete. John Jeremiah Sullivan — Mister Lytle. En ung, blivande författare är på väg att bli sjuksköterska till en blekande författare - Mister Lytle Andrew Nelson Lytle, och det kommer att bli problem. Den här uppsatsen av Sullivan är förmodligen min favorit från hela listan. Mängden vackra meningar den innehåller är bara överväldigande.


Det tar dig också till Gamla Södern som har en otrolig atmosfär. Joan Didion — Om självrespekt. Normalt, med den titeln skulle du förvänta dig några enkla råd om hur du kan förbättra din karaktär och gå vidare med ditt jävla liv - men inte från Joan Didion. Du kan lära dig mer av den här uppsatsen än från hela böcker om självförbättring. Susan Sontag — Anteckningar om lägret. Efter att ha läst den här uppsatsen kommer du att veta vad läger är. Du kommer att avsevärt öka din uppskattning för konst. Alla listiklar vi vanligtvis ser på webben kan helt enkelt inte jämföras med det. Ralph Waldo Emerson — Självtillit. Skrivet i , inspirerar den fortfarande generationer av människor. Det låter dig förstå vad det innebär att vara självgjord. Den innehåller några av de mest minnesvärda citaten genom tiderna.


Emerson berättade för mig och han kommer att säga åt dig att göra något fantastiskt med mitt liv. Språket det innehåller är lite ålderdomligt men det ökar bara argumentets tyngd. Du kan betrakta det som ett möte med en stor filosof som verkligen formade det moderna USAs etos. David Foster Wallace — Överväg The Lobster. Han ser rakt igenom hyckleriet och grymheten bakom att döda hundratusentals oskyldiga hummer - genom att koka dem levande. Den här uppsatsen avslöjar några av de värsta egenskaperna hos moderna amerikanska folk.


Efter att ha läst den här uppsatsen kan du ompröva hela djurätningsbranschen. David Foster Wallace — Nöjets natur. Den berömda romanförfattaren och författaren till det mest kraftfulla inledningstal som någonsin gjorts kommer att berätta om glädjen och sorgerna med att skriva ett skönlitterärt verk. Men du älskar det barnet och du vill att andra ska älska det också. Om du någonsin planerar att skriva en roman bör du definitivt läsa den. Och historien om den kinesiska bonden är helt enkelt ovärderlig. Margaret Atwood — Attityd. Det här är ingen uppsats i sig, men jag tog med den på listan för variationens skull. Strax efter att de lämnat universitetet måste de flesta utexaminerade glömma säkerhet, fester och resor och börja ett nytt liv - ett liv fyllt med en smärtsam rutin som kommer att pågå tills de tappar.


Jo Ann Beard - Materiens fjärde tillstånd. Läs den så snart som möjligt. Att sammanfatta historien skulle vara att förstöra den, så jag rekommenderar att du bara gräver i och slukar den här uppsatsen under en sittning. Inget behov av blommiga adjektiv här. Terence McKenna — Tryptamin hallucinogener och medvetande. För mig var Terence McKenna en av 1900-talets mest intressanta tänkare. McKenna konsumerade psykedeliska droger under större delen av sitt liv och det visar sig på ett positivt sätt. Många människor betraktar honom som en looney och en hippie, men han var så mycket mer än så. Han hade modet att gå ner i sitt eget psykes avgrund och komma tillbaka för att berätta historien. Han skrev också många böcker mest kända som Food Of The Gods, byggde en enorm botanisk trädgård på Hawaii, levde med shamaner och var en kännare av allt gåtfullt och obskyrt.


Ta en titt på den här uppsatsen och lär dig mer om utforskandet av det undermedvetna. Eudora Welty — Den lilla butiken. Genom att läsa denna föga kända uppsats kommer du att transporteras in i den gamla amerikanska söderns värld. Det finns alla dessa vackra minnen som lever inom oss. De låg någonstans djupt i våra sinnen, gömda från synen. Verket av Eudora Welty är ett försök att avslöja några av dem och låta dig bekanta dig med några av det förflutnas dofter och smaker. John McPhee – Sökandet efter Marvin Gardens. Sökandet efter Marvin Gardens innehåller många lager av mening. Den presenterar också ett historiskt perspektiv på civilisationernas uppgång och fall, och på Atlantic City som en gång var en livlig plats, och sedan, sakta sjönk, gatorna fyllda med smuts och krossade fönster.


Maxine Hong Kingston — No Name Woman. En död kropp på botten av brunnen är en vacker litterär apparat. Vem var denna kvinna? Varför gjorde hon det? Läs uppsatsen. Joan Didion — Om att hålla en anteckningsbok. Slouching Towards Bethlehem är en av de mest kända samlingarna av essäer genom tiderna. I den hittar du en nyfiken del som heter On Keeping A Notebook. Joan Didion — Farväl till allt det där. Den här berörde mig eftersom jag också bodde i New York City ett tag. De är kraftfulla. När ljudet av sirener bleknade, steg Tony ner i den mörka världen av hustlers och hallickar.


Hur som helst, den här uppsatsen är fantastisk på för många sätt. Du måste bara läsa den. George Orwell — Reflektioner om Gandhi. George Orwell kunde se saker som de var. Ingen överdrift, ingen romantik - bara fakta. Han erkände totalitarism och kommunism för vad de var och delade sina bekymmer genom böcker som och Animal Farm. Han intog samma nykterhet när han hade att göra med helgon och vise. Idag betraktar vi Gandhi som en av 1900-talets största politiska ledare - och det med rätta. Men överlag var han en bra kille. Läs uppsatsen och vidga ditt perspektiv på den indiska nationens Bapu.


George Orwell – Politik och det engelska språket. Låt Mr. Orwell ger dig några skrivtips. Den här uppsatsen, skriven i , är fortfarande ett av de mest användbara dokumenten om att skriva på engelska. Orwell var förmodligen den första personen som avslöjade det politiska språkets medvetna vaghet. Han menade det mycket seriöst och jag beundrar hans ansträngningar att döda alla oklara meningar, inklusive sådana skrivna av framstående professorer. För att göra den här listan mer heltäckande, nedan inkluderade jag ytterligare tolv uppsatser som du kan hitta intressanta. Oliver Sacks — På bibliotek. En av de största bidragsgivarna till kunskapen om det mänskliga sinnet, Oliver Sacks mediterar över värdet av bibliotek och sin kärlek till böcker.


Noam Chomsky — De intellektuellas ansvar. Chomsky gjorde förmodligen mer än någon annan för att definiera intelligentsians roll i den moderna världen. De bästa tjänsteleverantörerna för pappersskrivande erbjuder sig att hämta papperet inom en timme och vidta alla ansträngningar för att se till att tidningen levereras i tid. När du letar efter en pålitlig tjänsteleverantör för pappersskrivning bör du hitta det bästa pappersskrivarföretaget som erbjuder hjälp med pappersskrivande till flera platser. Några andra bästa pappersskrivarföretag erbjuder sina pappersskrivtjänster endast i en viss stad.


När du vill köpa ett skräddarsytt papper för högskola eller universitet måste du se till att det papper som skrivits av företagets tjänster kommer att följa universitetets regler. Kunden är skyldig att betala för tjänsten, om den inte följer universitetets regler. Kunderna ska också tillhandahålla beviset på papperet. Kunden är skyldig att betala tjänsteleverantören, så att företaget ska kunna behandla papperet. Pappersskrivarföretaget kräver att ta ut en royaltyavgift för varje papper som är anpassat. Den mest pålitliga tjänsteleverantören för pappersskrivande i din stad erbjuder engångshjälp för anpassade papper för att skriva papper till flera universitet i din plats.


Företaget har vanligtvis ett team av experter som erbjuder snabb och gratis pappersskrivhjälp för varje kund. Om du har ett visst ämne måste du prata med tjänsteleverantörens experter och begära ett skräddarsytt papper. Under de senaste åren har det skett en enorm ökning av antalet kunder som har använt tjänsterna från de bästa leverantörerna av pappersskrivartjänster. För att få uppsatsen skriven på deadline bör du överväga att gå till tjänsteleverantören efter att ha fyllt i ett frågeformulär. Du bör också tillhandahålla beviset på ditt papper.


För denna typ av produkt kan du använda för att skriva den andra artikeln om den är grunden för hela artikeln, eller för att skriva en redogörelse för den andra artikeln, med ett kapitel i slutet om det inte är. En betydande förändring i din ton kan bli resultatet av att du använder ett mittpunkt och sedan en slutsats eller en slutsats plus en ytterligare sammanfattning. Det kan faktiskt finnas en mittpunkt och en sammanfattning. Formeln för att attrahera fler kunder är att ständigt förbättra din tjänst. Har du någonsin märkt hur ofta du kommer med idéer för att förbättra din verksamhet? Detta betyder bara att du har byggt upp en lönsam verksamhet.

No comments:

Post a Comment